Bajetii cu Desurubarile

Bajetii cu Desurubarile

Daca cumva (pierd, uit parole de la mail, sau ma ia “rapanoia” ca am ce scrie nu stiu cu ce a gresit de o tara ca Romania e atat de saraca, ma iau filme grele, dar au trecut toate). Pe la acolo pe dupa Brad ce razuiti muntele ala, sau de ce paraul vine cu apa murdara, ce spalati voi pe acolo, si o sosea buna de tot … am fost la o pedala prin zona si am vazut ca se lucra printre munti, oamenii n-au voie cu carutele prin centrul satulului unde poate neam de neamu lui s-o nascut. Pai pentru ce sa poluam mai mult !?!? O stiti pe aia de la Varfuri Catre Brad, zi-le tu Bujorele 

cu Cotoc !!

De mult nu mai am nimic de pierdut. DAR NU S-O SATURAT PAMANTU DE OAMENI RAI, FARA SCRUPULE, ei sa fie miejii, miejii din neoasca ca acuma era sa zic de unde…din aia cu Parcarea Goala, adevarata vorba Frumoasa tara, pacat ca-i locuita. Cati lucrati ma la SRI, ca erau la un moment dat recrutari peste tot, a-ti vrut si voi sa va vindeti copiii jegurilor. Oare ii meritati ?!? Pana la urma toti suntem inruditi intr-un fel sau altul !!! Sangele apa nu se face !, alta vorba buna ! HUUUUliganilor !!! La generatia lui Andrei nu va ganditi ?!?! Andrei poate fi si copilul tau, sau cum l-o fi chemat si tu habar poate nu ai, “dobitocule” ! Om sau animal ? Jignim animalele !? CHIAR ASA ? Noi tot, dupa noi zero natura, zero bucurie adevarata. Zero dragoste pentru divinitate, noi in Romania ii zicem DUMNEZEU si credem in el ! Voi cum ii ziceti ?!? E tot acelasi lucru dar poate partial gresit inteles. 

Cum zicea Blaga Lucian, Sapanumai sapasapapana dai de stele-n apa !!! H20 !  PETROM !

Mi-au facut o internare fortata si in 2010, bajetii cu desurubarile(desuruburatorii din umbra, Vecinu Christian Schreiber (ajutat de Meszar de la rutiera, fost judokan) care mi-a copiat buletinul zicand “stai ca te rezolv eu acuma” dupa ce a stat vreo 15minunte de s-a cacat, cu apa calda pe stomacul gol rezolva treaba, dar el nu ca face el !

Si cand am zis ca acuma ma duc la procuratura si va depun plangere a intrebat aproape plangand ca daca mai vin, netrecand poarta unitatii, initial luandu-ma tare de tot cum ca ce acu 4 zile m-a lovit si abia acuma vin,(4 zile din 29 pana in 31 decembrie dimineata cand m-am dus eu la dansul cu o simpla intrebare). Buletinul si pac la copiat la scanerul de acolo. Pentru ce mi-ati copiat buletinul pe care cam de pe atunci s-a si pierdut in neant !?! Am mai trecut odata prin Santana pe langa Dumneavoastra dar minune atunci nu m-ati mai oprit. Va sperie Procuratura in Romania. Aia-i ! Si ce declaratii poate scrie mana mea daca nu va pocaiti si spovediti acuma pentru tot raul facut si incercati sa-l refaceti. Cum m-ati urmarit dupa aia si hartuit toata familia si rudele, vecinii cred tot. Nu v-ar ajuta Dumnezeu, dar eu zic sa va mergeti la preot si sa va spovediti. Altfel cum ziceau Parazitii, Va duceti voi la puscarie SA FIE LUMEA FERICITA !!!

PS. la clip, Nu Raman !

 

Mersesem la rutiera, sa aflu daca depun plangere daca mi-o mai pot retrage, nu vroiam sa-l las pe om fara permis, are copil de dus la scoala. Om ii asta sau animal ? Cine si de ce l-o fi pus !? Unde-i baiu si care-i la butoane !?! Cand am vrut sa depun plangere ca m-a lovit (Schreiber Christian-Ar 20 EMI) cu cateii mici in lesa in parcarea din fata geamului meu(Am sunat la 112 de pe 0724643070, in 29 decembrie 2014). Cum care, ala care sta in casa accea pavata cu parca oglinzi pe ea de langa hotel Marem, de vis-a-vis de judetean unde aterizeaza si Smurdul daca trebuie, acolo l-am vazut ultima data pe Azorel, si un paznic a zis ca are ordin sa-l impuste(cum adica?), are unele declaratii de facut, cred, nu-s sigur). De ce-urile is multe dar daca stau sa analizez marsavia facut de astia, MAFIOTII, care is ei habar nu am, dar ideea e ca is ! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti ca toti suntem pacatosi ! Doamne Ajuta-ne !!!!