Excursie la Casoaia

Excursie la Casoaia in 2017

Am fost acum ceva vreme la Casoaia, coborand dupa deal in Primul Camping de acolo, campingul unui cetatean Neamt, intreb de el si mi se spune ca nu este acolo, vroiam sa organizez o petrecere cu boxele construite. Sa-l contactez pe partenerului lui din Tarnova sau Araneag parca, sau nu mai stiu exact cum m-a informat cine era acolo.

Zilele trecute, dau o fuga pana acolo, sa vad daca e patronul acolo sa vad daca ma lasa sa testez boxele in aer liber pe terenul lui, acolo intre vai cred ca suna tare bine !

Ajung cu greu acolo, indicatoarele duceau tot aiurea, multe drumuri noi perfect executate, de care nu stiam ! Da am gasit acolo drumuri bune perfect executate, cu fundatie solida dar fara indicatoare corecte, stiam drumul asa ca cumva nu m-au putut deruta, dar nu am vazut picior de om pe drum…ciudat. Ajung la campingul Neamtului si acolo ma intampina un tanar, anabolizat, cu niste ochelari cat casa pe ochi, ochelari cum nu am mai vazut. Era o masina acolo cu numar de Germania, un X5 sau X3 Bmw, albastru marin, dar era pustiu. Ma duc dupa aia in celalalt Camping care e nou renovat si aranjat, or facut fain acolo. Erau niste politisti la masa care erau foarte ursuzi. Plec de acolo cu o stranie impresie ca ceva nu-i in regula. La plecare ma bag prin Draut, in Draut ce sa vezi surpriza maxima ! Drumul pana acolo e atat de spart, nici urma de indicator care sa arate Draut. Stiam unde e, e un sat tare frumos cu o priveliste atat de frumoasa spre Apuseni. Ajung pe capatul satului Draut unde gasesc drumuri noi facute dar cum nu a-ti mai vazut in Romania, drumurile bune erau dinspre directia deal-sat, mai sus de Draut e Varful Highis. Deci niste drumuri beton facute, cu fundatie ca la carte, care in toate directiile unde te duc pici dupa harta. DAR ASTA PE CAPAT DE SAT, INTRE SAT SI DEAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BA BULANGIILOR ce-ati facut acolo !!!!!!!!!!!!!!!!! Care o facut drumurile alea ?!?!!?!?!?!? Si Arad – Siria e praf !!!!!!!!! Ca-ti rupi masina in 300 de bucati !!! Ca pe mai toate drumurile din judet, dar acolo pe capat de sat is niste sosele de te crucesti, la fel si din Tarnova spre Araneag dar nu pe ruta cunoscuta ci pe alta ruta, un drum care acum cateva luni nu era !!!