Intrebari MARI

Ce legatura este intre propunerea ce am primit-o acuma cateva saptamani ce a ma inrola in SRI si Bitcoin, ca mi s-a zis hai nu vrei sa intrii in SRI si sa generezi Bit Coin, cum adica sa generezi cea mai tare moneda existenta pe piata ?!?!!? Care-i smenul ??? Am o declaratie de 8 pagini acasa, si copie si in original, si scanata si cum vreti voi.

Zic nu merci prietene, ca eu is cu ale mele ganduri, cu Boxele dupa care sa ma duc pe Munti sa-mi continui treaba, nu ne trebuie bani nemunciti, nici voua sa nu va trebuiasca. Sa fiti cat de corecti puteti, raportat si la lumea in care traiti evident. Nu omorati animale, nici macar o musca ! SE AUDE !?!?!?!?!?!!? Aici vorbesc cu oamenii ca cu animalele nu poti vorbii ca ei rup si sfasie numa sa aiba ei sa mance cu zece guri, sa le ajunga burta la gura. Si atatia oameni pe Planeta asta mor efectiv de foame !!!! EFECTIV !!!!!!!!!!!!!!!!! Stiti cum e sa te culci cu stomacul gol ? Ca-ti vine sa plangi nu alta, dar nici sa ma duc sa ma angajez pe salariul de mizerie care sa-mi ajunga 2 saptamani, si restul 2 saptamani lucru si rupere de oase inca mai si bani imprumutati ca si sa mergi la lucru costa !!! Sa te speli, aranjezi, haine, mancare, deplasare etc etc etc Si atunci dupa o viata de munca, eventual le veti lasa copiilor datoriile voastre, mahnire suparare, si o tara fara frumuseti naturale, cu munti chei, cu inundatii, prapad, jale, necaz.

Si apropos, pe Azorel nu l-a vazut nimeni ??? Numerele de acolo nu mai sunt Valabile!!! Sunati pe 0720 07 47 47 daca l-ati vazut sau il vedeti ! A stat 2 saptamani la mine, intr-o perioada critica a mea, si el era intr-o stare critica, l-am intalnit intr-o tura de noaptea ne-a taiat drumul in fata Manastirii Feredeu si s-a tinut dupa noi ! Era rupt in gura de foame, slab de mori, plin plin de capuse !!! A fost sufletul meu si voi mi l-ati sterpelit, ca vedeam cum rupeati afisele ce le puneam prin oras. Ce a-ti avut cu un biet suflet ? Si asa inainte pun pariu ca fusese la vanatori si il tineau legat ca era vai si amar de capul lui. Probabil de accea nu a aparut ca nu v-ati putut intelege care sa ia bicicleta, ca-mi ofeream bicicleta mea de Aventuri, nu cu piesele originale, dar era bicicleta mea ! Cumparata de tata !

Am avut 5 chei de la yala casei, un butuc Abus Ep10, din care 1 am rupt si 2 mi-au disparut. Care mi-ai luat ma cheile !?!? De ce credeti ca mi-am cumparat asa Yala ? Tocmai pentru ca demult imi intra in casa si imi fura sau planteaza diverse. Pai ce inseamna asta ? Cred ca era concurs si eu nu stiam. Data viitoare sa ma anunte cineva !!!