Mesaje amestecate

Mesaje amestecate

Va salut! Mișcare și voie buna indiferent de anotimp și locație! Spor la pedala dragi bicicliști.

Bucurati-va de ciclismul montan, Protejati toate valorile drepte si juste din aceasta lume, dragi oameni, care vedeti aceasta pagina !!!!!

Acest site este un site personal, pamflet sau nu, scriu pe el ce vreau asa ca nu-l citii daca nu ai chef de putina caterinca sau nu ! Daca alegeti sa cititi incepand de la ghilimeaua cu citatul spus de John Fitzgerald Kennedy, pana la ultimul cuvintel dupa ultima pagina, cititi si bagati bine la cap, sau ignorati-ma ca-s nebun, voi alegeti ! Poti incepe cu a citi Psihiatrie. cititorule drag, biciclist sau nu.

De 1 iunie, La multi ani dragi copii, La multi ani (BON anniversaire !!) de 1 iunie si Vanessei (Paris, France) care a primit o super educatie de la parintii ei. Sper ca tot mai multi copii sa primeasca o asemenea educatie. Sper sa fiți din ce in ce mai putini care va puneți la somn fără o coaja de pâine în stomac. E tare dureros acest lucru, efectiv plangi si dupa aia te culci. De ce sa sufere cei mici pentru inconștiență celor mari, sa ii creștem frumos ca ei sa poată lasă o lume mai buna urmașilor lor. Educati-va frumos copiii, chiar dacă nu sunt ai voștrii. Ei sunt viitorul acestei lumi. Iubiti-va ca frații!

Vedeti aici poze de la Supermaratonul transfrontalier Békéscsaba – Arad – Békéscsaba, o traditie la care am fost si eu participant o data. Alte dati nu pentru ca prefer offroadul, muntele, aerul curat si apa de la munte !!!

Rasfoind poza cu poza, vad ca au participat foarte multi ciclisti, cele mai bune ganduri si un calduros La Multi Ani pentru toti cei pasionati de ciclism si voie buna.  Fetelor n-am cuvinte, foarte frumos hobby v-ati ales, sa fiti sanatoase si iubite ! Chiar cuvintele sunt de prisos, cand vezi atatia biciclisti la un loc, VA IUBESC !!!

Sa ne ajute cel de sus la toti ! In Romania ii zicem Dumnezeu, care sta tot timpul si ne vegheaza. Sa ne rugam la el sa ne pazeasca de rele, si sa ne tina planeta si lumea asta enorm de mare, macar asa cum ne-au lasat-o Bunicii nostrii. Sunt sigur ca cu totii ne dorim Pace si intelegere deplina intre popoare, fara razboaie si chestii distructive, individuale sau in masa. Sa gestionam frumos acest colt de rai, Romania, aceasta planeta minunata, Pamant.