Mini Dovezi, Filmari si foto

Poza 1 – postez pe grupul creat de mine “Aventuri pe bicicleta” si imi zice ca in poza, ca un admin trebuie sa aprobe

Poza 2 – Pagina de Facebook “Aventuri pe bicicleta” cica nu e publicata, cand ea e publicata de cand am facut-o

Poza 3 – Adaug contului curent de Facebook un mail atunci nou creat si imi zice

Poza 4 – Continuare la poza 1, desi zice ca eu am creat grupul, tot trebuie un admin sa-mi aprobe postul

Poza 5 – Voi cum vedeti acest filmulet ?

Poza 6 – Cam asa am fost muscat de caine, multumesc enorm doctoritei care m-a operat, si nu-i multumesc celei ce mi-a facut foaie de externare cu adresa mea gresita, ca buletin nu aveam, sau ii multumesc ? A spus doctorita in timpul operatiei ca a fost la 1 milimetru de nerv, asta inseamna ceau picior, ceau ciclism montan, ceau paduri

Poza 7Boxele pe care am asteptat sa le vand ca sa pot sa-mi continui proiectul inceput, ca nu era gata si nu e inca gata, difuzoarele folosite sunt Beyma, good one !

Poza 8 – Panou spate boxe, handmade in Arad, Romania

Poza 9 – Ma ocup si cu asa ceva pentru castigarea traiului zilnic, dar duc lipsa de clienti pe bani, pe gratis aveam clienti, dar pe gratis mor de foame in casa, si ceau calu. Serviciul consta(in trecut) in felul urmator, revizie totala(cat de totala imi permit sculele detinute, destul de), cu reglaje gratuite timp de 1 an.

Iar ca sa fie zece, poza sau filmarea zece.

HAI UTA, dar va rog frumos ca la viitoarele meciuri sa nu mai atacati Poli cu jigniri, fair-play e cuvantul, sa castige cel mai bun, nu cu ocari ca nu face cinste nimanui. Voi faceti cum zice “popa”, nu cum face, ca nu va puteti pune in locul meu, sau va puteti ?

La Arad istoria nu se uita, SE REPETA ! Eu eram la butoane, fusesem si DJ in tinerete. Azi am fost la parchetul Arad sa depun o plangere, formulata in 8 pagini, cred ca o atasez aici, sau daca nu fac trimitere spre site pentru ca nu sunt obisnuit sa scriu atata de mana.

HAIDE UTA !!! Vreau sa mergem toti pe noul stadion cand v-a fii gata, sa facem o atmosfera nemaivazuta la un meci de fotbal !