Muzica

Ce va muzica va recomand, ca fost Dj de evenimente si actual (Aveam reclama la site-ul meu pe atunci Petrece.ro si aici dar nu am fost la nici macar o sonorizare venita de acolo), daca sunt doritori pentru mini festivaluri in paduri sau pe vai.

Ordinea in care le postez nu are nici o importanta. La fel si daca mai gresesc, cuvinte cu alte intelegere, asta nu-i lege scrisa de juristi, sunt cuvinte asternute pe o tastatura de un om simplu, biciclist pana la moarte, si sustinator a lucrurilor juste si corecte ! Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Vizionare placuta.

PS. la recomandare, Asa mai moale cu de-ai lui Traian, de-ai lui Decebal….Zamolxe sau cum ii mai zicea lui Dumnezeu pe zona. Inainte si dupa cultul soarelui. Ehhh…nu-i chiar asa ! Universali suntem toti.

Costea Florin, ti-am facut cadou site-ul Petrece.ro acum un an de ziua ta, ce te retine sa-l folosesti !?! Am aici printate logo-urile originale si tot. Site-ul (Petrece.ro) nu mai merge deoarece imi era rusine sa-l mai rog pe Luputi Alexandru, Clouds.ro sa-mi mai hosteze inca un site (www.audioinside.ro) pe datorie, ca nu uit nici de el, Am sa-i dau ceva bani pentru atata hosting gratis. Big up Clouds.ro !

Aici am fost cu Florin la o tura, nu am scris pe unde e traseul pentru ca prima data am facut aceasta tura (gara Conop-Nadas) si impreuna cu Maria, iubirea vietii mele, care filmari nu cred ca le mai am, dar are ea copii ca i-am dat originalele. E singura filmare unde nu am dat indicatiile, urma sa le dau in montajul din tura facuta cu Maria, era si putina gheata, multe pene, am ajuns pe jos pana in Taut, sau aproape pe jos pe pana si tot felul de improvizatii !!!