PLANGERE

Updated 19 06 2017

Noi întâmplări și mai vechi sunt de povestit dar după telefon e greu sa le structurez calumea ! Una scurta ar fi ca suni după un telefon pe altul și cică e închis dar telu e deschis. Cineva se joaca urat cu viata multora. Cine are acces și atâția bani ? Și de unde bitcoiu ? Sper ca mâine sa ajung la un computer sa pot structura toată informația de pe acest site. Cu smartphoanele îmi cam prind urechile.

I am just fine! I Will write something important soon. Care mi-ați furat ideea cu imobiliarele etc etc și a-ți făcut haos pe la munte nemernicilor? Duși mai sunteți cu pluta!!! Nu var mai suporta pământul!

Sa va spun pe scurt despre ideea la care m-am gândit cu imobiliarele acuma circa 2 ani. Lumea se descurca greu la orașe, vorbesc despre caz concret cunoscut Arad,  cheltuieli mari, mâncare scumpa și nu prea buna asa ca ma gândeam ca ar fi frumos și echitabil sa le oferim celor care vor o casa eficienta cu toate condițiile moderne din oraș la tara și teren la schimb pentru apartamentul în care locuiesc care oricum este o povara și le îngreunează și cumva urate stele traiul zilnic. Ideea era sa cumpăr o casa veche bătrânesc la tara sa o renovez frumos, sa-i fac utilități sa plantez pomi, sa fac o gradina frumoasa și cine dorea un schimb era binevenit. În timp as vrut sa realizeze construcții eficiente de genul earthship(Mike Reynolds) care va da posibilitatea sa aveți o leguma proaspătă chiar și în anotimpul geros. Probabil ca mai sunt și altfel de construcții de genul dar eu nu le cunosc. Legandu-ne de pământ și trăind mai aproape de el deveneam și oameni mai buni, pentru o frumoasa moștenire culturala lăsată urmașilor nostrii. Pentru o lume mai puțin poluata, pentru oameni mai fericiți.  Sunt sigur ca apartamentele ar fi fost și ele de folos celor dornici sa stea la oraș,  de obicei cei de la tara vor la oraș,  tot cu ce nu avem ne credem mulțumiți,  în loc sa alegem cu inima ca viata fuge ca nebuna oricum! Acuma judecând ca prin unele sate cică nu ai voie cu căruță pe străzi ce ați făcut pe acolo și cine???? Ca sa nu ma duc mai departe de o urmărire de acu 2 ani pe creasta dealului cu final într-un sat unde ma aștepta un băiat care era clar ca lucrează undeva unde îți poate vedea mailurile , telefonul, viata, deoarece îl mai vazusem mai demult ca ajunsese înaintea celui vizat de un anumit banal cadou. Iar cerut un banal favor, i-am multumit iar el mia zis ca el îmi mulțumește.  Oare pentru ce? Deci urmaritori îmi mulțumeau acum ceva destul timp. Ce-ati facut oameni buni de sunt niște șosele prin niște locuri feerica dar totuși locurile sunt ale strămoșilor nostrii care nu mai au voie cu căruță pe acolo??? Cică poftim? Poate ca exprimare nu e tocmai coerenta dar va prindeți voi asa-i ar 88 wyp? Renault clio simbol alb. N-am cu nimeni nimic am doar cu păstrarea satului romanesc asa cum trebuie el sa fie! Fiecare în tara lui ar trebuii sa își păstreze valorile nealterate! Sa nu uitam de unde am plecat chiar dacă poate consideram ca era SARACIE, sărăcie cum o ziceți voi e frumoasa dacă e însoțită de bucurii simple ale vieții. Pământul e cel care ne da viata, ne oferă bucurii simple și autentice, nu toată ziua sa ne uitam vorba aia oare restu ce mai face sa facem și noi asa și ei sa nu mai facă deloc.

Mai si pot dormii azi, nici gand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Uitati-va cata durere !!!!!!!!!!!!!!!!! DA CE-i CU CANCERUL ASTA DE TARA ?!!?!?!?!?!?!?!!??!!?!?! DA CE POSTEZ EU AICI SI CE SE VEDE !?!?!?!?!!?!?!?!?!!?! Am si alte doleante dar filmuletele astea facute de Carmen Avram sunt teribile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! ROMANIEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TREZESTE-TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

România paralelă – “Aici, copiii de azi sunt drogații de mâine!”

Lumea celor nedrepți – Bogaţii şi teribiliştii fac tot mai multe victime, dar nu plătesc întotdeauna

Crime legale – Etnobotanicele tratate cu otrăvuri/insecticide nasc monștri datorită indolenței

Ultimii din clasă – Jumătate dintre elevi, deși știu să citească, nu înțeleg nimic!

NU STIU CE SE VEDE AICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU STIU CE SE VEDE AICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU POSTEZ CEVA SE VEDE ALTCEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAU !!?!?!?!?!!?

CARE VA JUCATI MA CU INTERNETUL ?!?!?!?!?!?!?! AM o plangere si la adresa asta, dar ce e mai jos e dureros rau, cat de rau a putut ajunge aceasta tara. Uitati-va la Romania vazuta prin Ochii lui Carmen Avram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa incercam sa fim oameni, sa invatam din propriile greseli, sa fim mai buni, sa ne umanizam.

Pentru voi, oameni dragi, doar ca e la genul masculin, dar nu mai am chef acuma sa modific. Ma pun sa ma odihnesc, sper sa nu ma trezesc ca de obicei la 7, ca si curentat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa va ierte Dumnezeu ! Ca eu v-am iertat demult, urmaritorii si hartuitorii mei !!!

VAI SI AMAR DE EA TARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SALVATI TARA ASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VA IMPLOR NU O LASATI ASA !!!!!!!!!!!!!!

Mai mult de cateva minute nu pot viziona !!!!!!!! VAI SI AMAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In loc sa traim frumos !!!!!!!!!!!!!!! VAI DE NOI, cei ce traim in Romania !!!!!!!!!!!!!

CUM S-A AJUNS AICI !?!?!?!?!!?!??!!?!?!??!!??!!?!?

TREBUIE FACUT CEVA URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum puteti sa stiti atatea suflete nevinovate care sufera cumplit ?!?!?!!?!?! Ce vina au copiii astia ?!?!?!?!?!?! BA ca mai pot si dormii acuma. Nu pot viziona mai mult decat inceputul !!! Trebuie facut ceva !!!!!!!!!!!!!!!11

ROG AUTORITATILE DE TOATE TIPURILE si de pe TOT GLOBUL, SA NE AJUTEEEE !!!!!!! NU SE POATE ASA CEVA, nici aici, nici nicaieri in lume !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!