Plangere!!!

Plangere,

Adresata Parchetului de pe langa judecatoria Arad. Subsemnatul, asa numitul barbura bogdan(0757250734 sau 0720074747), domiciliat in Arad, strada Banu Maracine bl 21 sc a et 1 ap 4, fiul lui, asa numitilor, Barbura Florin-Danut si Barbura Cornelia vreau sa se faca lumina in viata mea.

Cer public ca mama copilului meu Balica Gabriela sa fie decazuta din drepturile parintesti(am o gramada de filmari) in ceea ce-l priveste pe fiul meu curent numitul Balica Gabriel Alexandu, eu nu l-am recunosc(in acte) din cauza ca am stiut ca-i mafioata am mirosit-o. Il recunosc public pe Balica Gabriel Alexandru ca fiind fiul curent numitului Barbura Bogdan, numele meu si numele lui doresc sa fie schimbate. Cer public ca la 112 am sunat de m-am saturat(am filmarile toate) ca sa-i fie restituit telefonului copilului meu minor, telefon care este proprietatea mea, cumparat cu banii mei(copilul sa aiba si povesti si tot felul audio nu video). De o saptamana tot o reclam pe Balica Felicia ca ia luat telefonul fiului meu, nimeni nu face nimic. Toti is pe mine ca vezi doamne ce declara Balica Felicia, ce a declarat asa grav????? De cate ori m-ati chemat la sectie in saptamana asta ? nu sunteti in stare sa rezolvati un caz de furt !? La puscarie si ea si masa daca trebuie, ma terorizeaza de cand ia luat telefonul, nu pot dormii manca nimic, ei fac treburi foarte marsave acolo, au 3 copii minori intretinere, si nu-i iubesc pe nici unul ii rup cu bataie si profita cum pot dupa ei.

02.12.2019

4:42am

Arad, Romania

barbura bogdan

TEHNICA NU_MI PERMITE MULTE MAI NOU!!! nu o pot printa!!!! MAFIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!