Probleme cu internetul ?

Probleme cu internetul ?

Pagina de pe FB Bogdan Dan pe care era si mtbtrips.com nu o pot accesa(si nici nu am mai vrut) sa-l accesez de anul trecut. De cand mi-a pus o intrebare dubioasa FB si dupa sa blocat contul…. Acolo eram pe multe grupuri internationale, unde am postat poze si filme facute de “Aventuri pe bicicleta”, cu sigla Mtbtrips, dar cu un feedback, aproape zero, daca nu chiar zero !

Iar pe contul de facebook pe care il folosesc curent Bogdan Brbr nu mai apare ca sunt Admin pe “Aventuri pe bicicleta” cu toate ca eu am creeat grupul acela ! Printre primii veniti pe el era un baiat simpatic, la care cu greu i-am lasat mana cand i-am strans-o.

DE CE DISPAR CHESTII DE AICI SAU SUNT INLOCUITE sau schimbata ordinea !?! BAAAA CARE ESTI LA BUTOANE !?!

Acuma se explica intr-un  fel de ce pe sustin@aventuripebicicleta.ro nu au venit mailuri ! Cam zero, sau 1-2, oricum foarte putine ! De ce Aradon.ro nu-mi publica comentariile ? Acuma ii si scot de la lista de parteneri MEDIA !

Sau intrebati-ma cate boxe am vandut(site boxe profesionale la comanda:www.audioinside.ro) ? Si de cand astept cu Refreshu pe OLX sa vand ceva, cu toate ca-s multi interesati si multe afisari de numere de telefon ! Care imi cenzurati mai adresa de email ? Telefonul ? VIATA ?!!?!?! Care esti atat de nemernic !?! Tot aia care m-ati hartuit la maxim si fizic si pshic si pe toate caile timp de multi ani de zile !?! Pentru o mana de bani, ca nu vi-s in stare sa-i faceti cinstit. Sau sa munciti daca vreti ceva nu sa furati, stiti la ce ma refer ! Daca nu, asta e! Ca nu primeam nici o notificare de la OLX cum ca primesc mesaje, si primeam o gramada dar fara nici o finalizare, doar cu intentia de a ma irita si enerva ! Sau sa va mai zic de un anunt pus pe RealAdventures pentru ture organizate cu bicicleta ?!?! Pozele le-am actualizat de curand cand am vazut ca am o cerere de excursie, dar cand am intrat pe site surpriza, nu mai exista inquiru. Dar link in mail aveam ….

Nu pot accesa mailul canalului “Aventuri pe bicicleta”, respectiv abortzel@yahoo.com, numarul de acolo de telefon e vechi, iar emailul nou creat pentru recuperare nu-l pot accessa ! Dar credeti ca odata am patit asa ? Si mailurile imi erau citite, cazul concret vi-l pot povestii, intr-un articol. PAI CE INSEAMNA ASTA ??? Nu mai inteleg nimic, sau aproape nimic.

Ulterior postez si pe newsar.ro

Postez si pe Aradon.ro dar nu mi se accepta comentariul, incerc si pe SpecialArad.ro dar nu merge site-ul, mailul abortzel@yahoo.com nu-l pot accessa si incep tot felul de ghidusii care ma impiedica din a-mi accessa site-urile, conturile. Chiar si telefonul, cateodata e praf de zici ca e posedat. Si tigarile au un gust rau, am fumat Ashima de contrabanda, si sunt parfum pe langa ce gasiti in comert. Oare le stropesc cu ceva ??? Oare cum se poate ca cineva sa aiba access la softul masinii sa-mi dea semnale de Stop pe bord, sa aiba access la telefon, sa aiba access la internet. Oare nu e ceva si prin reteaua electrica ??? Deja nu stiu ce sa mai cred, dar problema e de undeva si trebuie starpita, si asa viata e scurta. Merita traita la maxim, in modul in care o traiau bunicii nostri, taranii aia adevarati, corecti si extraordinar de muncitori pentru o nimica toata.

Aseara 22 Mai am incercat sa-mi fac un cont nou de Facebook, nu am reusit nici in ruptul capului. Iar adaugand un mail nou creat contului de Facebook deja existent fost Bogdan Brbr, actual Bogdan Barbura, primesc codul pe mailul nou si nu mai stiu la ce pas imi spun ca contul ala de Facebook al meu cica n-ar exista defapt. Atasez aici niste poze.

Voi stiati ca OLX.ro nu merge in Germania ? Oare de ce ………………. ??????????????!!!!!!!!!!!!!!

Oare ce site-uri din Romania nu merg in Germania sau in alte tari, sau vice versa !?!?!?! ROG AUTORITATILE COMPETENTE SA SE SESIZEZE !