Urmarit si hartuit

Urmarit si hartuit

Urmarit si hartuit de nu exista asa ceva, din Ianuarie 2016, cat timp am avut masina ! Bine, nu, ca inainte nu m-ati fi hartuit, parca nu-ti dai seama foarte usor cand esti urmarit !!! Nu unul era sa se urce cu tirul pe mine, si acu 3 saptamani un destept a tras brusc dreapta, fix in jumatatea usii ma lua !!!! Mai in masina si cu un copil. Am plecat dupa el si nu mai stiu ce i-am zis, i-am zis eu ceva. Astia se urca pe voi cu masina, sa aveti grija, dragii mei biciclisti ! Dar in ultima vreme de ce v-ati uitat in asa hal la mine ? Ca imi dadeam seama ca ma cunoasteti, inca cu o ciudatenie maxima va uitati ! De ce mai ? Pai asa mai, pe “Bagabonteala” vi-l reacomand sa-l ascultati pe (Nenea Bendeac)

Acuma sa-i adresez o intrebare Domnului care cred ca e la butoane, Oare mai tine minte nepotul Dumneavoastra cand s-a urcat cu mine in tren la Siria, si pana in Arad tot m-a interogat, ca la sfarsit sa ma intrebe ai auzit de “Cutarescu Petrescu”, chiar nu auzisem. Oare el a auzit de “Aventuri pe bicicleta”? Era din Tarnova baiatul. VOI NU AVETI VIATA VOASTRA ? Nu mai stiti ce sa praduiti in tara asta ? Da de pus mana, construit facut, NIMIC ?!?!?!?!?! Numa japca, japca si iar japca. Sa aveti voi sa mancati cu 500 de guri ? Asta asa terotic.

Nu am dat numele celui care m-a lovit cu masina, am specificat doar ca m-a lovit cand eram cu cateii la plimbare, in clipul “Coborare din satul Balc” asta pentru ca nu-s nesimtit. Era frumos montajul cu Varfurile, pacat ca l-am pierdut aproape de sfarsit. Care v-ati jucat si atunci, mai voi chiar nu aveti ocupatia voastra care sa va aduca, macar, daca nu putina apreciere din partea comunitati fara reprosuri la adresa dumneavoastra mari domni, mare caractere, asa va invatati si copiii ? Mi se pare bataie de joc sa hartuiti un om, cati sunteti voi de multi, ca aveti la masini si la bani de benzina de va doare capu. Puteati merge pe munti sa incercati sa-i tineti curati nu sa-i rupeti in doua ! Dupa aia veniti la oras si ne calcati in picioare ca asa, ca pile, ca nu va intereseaza decat de persoana voastra in rest sa rupeti tot ce puteti pentru un castig oricare ar fi el. Deobicei castigul din padure e mare, padurea ofera foarte multe. Dar mai aveti pretentia si la MONOPOL ?!? Voi chiar nu aveti ce cauta pe munte, nu vi-l place asta e, ni-l place noua ! Ne place aerul, apa curata, mirosul diminetilor la munte etc.

VOI SUNTETI AIA DE A-TI RUPT IN DOUA ROMANIA !?!?!?!?!?!?!?!!?!? Ca e o saracie lucie si voi taiati si spanzurati aici fara drept de apel, dar aveti bani de plimbari cu 20 de masini odata urmariti. Ca baietii ! Mai bine a-ti lucra ceva in timpul ala, PUTORILOR !!!!!!! Acuma clar ca astept sa va razbunati, testeptilor !

Vizionare placuta, sa fim oameni buni si inimosi, si iertatori cu cei care merita. Nici plangere la politie nu i-am facut, atunci in alea doua luni cand putea sa-i ia permisul. Dar politia poate sa-l intrebe de ce m-a lovit intentionat pe AR 20 EMI. Asa de curios, as fi si eu curios de ce m-a lovit ! Cine l-a pus ? Sau el din proprie initiativa !?!?! Sau ce-i acolo ?!?! Ce se intampla !?!?!