Procurorul Manzu Aurelian din cadrul parchetului de pe langa Judecatoria Arad ii limiteaza fiului meu dreptul la libera viata, domnule esti un monstru!

Procurorul Manzu Aurelian din cadrul parchetului de pe langa Judecatoria Arad ii limiteaza fiului meu dreptul la libera viata, domnule esti un monstru!

Urmeaza si plangerea penala dupa ce analizez exact ce dovezi ti-am trimis in plangerile de care zici, mama ce nervi am, nemernicilor, provocatorilor!

Lasati copilul si pe tatal lui in pace, inca de cand sa nascut, dar dovezi am de cand l-ati deposedat de telefon, dar cu voi nici cu dovezi nu se poate ca e tot cum vreti voi, pedofililor si traficantilor de carne vie! o sa cer ajutor international.

Domnule Manzu, asta a-ti citit : https://www.aventuripebicicleta.ro/wp-content/uploads/2021/02/plangere-denunt-balica-gabriela-18-februarie-2021-1.pdf ?

vezi si asta manzule, poate ii gasesti pe pedofilii aia care adopteaza copii, surule!

mai jos convorbirea cu dna timisoara din 06 aprilie 2021 :

Blat educatoare Alex :

Alex pe trambulina :

Alex mananca cirese :

Cu aLEX LA Gradii. ALEX TATA NU TE LASAAAAAA!!!! Te iubesc!

Te iubesc!

vezi si din 29 martie 2021 de ziua mea, puiule cum te tragea pe strada nici sa nu ma saluti :

unde e telefonul si de ce l-ati luat minorului !?!?!

Alex face jaloane :

Alex cand venea la mine, pana sa ajuns Balica cum ia zis si lui Jurca cand a facut Alex 4 ani, cand a intrebat-o daca ne intelegem, a zis de voie de nevoie foarte urat!!! asa surprins am fost pentru ca eu o ajutasem sa se mute am fost mult in preajma ei in perioada aia, ne intelegeam chiar bine dar problema era ca il batea pe Alex stiam si cum si el imi spunea tot timpul.

bravo puiule pentru curaj si mai ales pentru ca ma ruga sa vorbesc cu ea sa nu-l mai bata, ca-l nenoroceste sufleteste cu bataile :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.