Alex sechestrat si pregatit sa fie sclavul bunicii si mamei in Arad, Romania

PLÂNGERE (DENUNȚ)

împotriva numitei Balica Felicia domiciliat(ă) în (localitatea) Arad, strada Vasile Lucaciu, nr. bl. 337, sc. b, et. 7, ap. 21, județ (sector) Arad, pentru :

Sclavia și sechestrarea de persoane

Art. 491. –

Acela care pune sau ține o persoană în sclavie sau într’o situație analoagă, ori participă la acte de comerț sau de transport de sclavi, comite delictul de sclavie și se pedepsește cu închisoare corecțională dela unu la 5 ani și amendă dela 10.000 la 15.000 lei.

Acela care, în mod ilegal reține, deține, sechestrează sau, în orice alt mod, privează de libertate o persoană, comite delictul de sechestrare de persoană, și se pedepsește cu închisoare corecțională dela 3 la 6 luni:

Art. 493. –

Delictul prevăzut în articolul precedent se pedepsește cu închisoare corecțională dela 5 la 10 ani, când:

1. din faptul sechestrării victimei, sau tratamentului la care a fost supusă, în timpul sechestrării, a rezultat o vătămare gravă a integrității corporale sau a sănătății acesteia, ori dacă s’a întrebuințat în contra ei violență sau tortură;

2. sechestrarea a ținut mai mult de o lună;

3. faptul s’a comis asupra unui ascendent sau descendent, legitim sau natural, soț, frate sau soră;

4. sechestrarea s’a executat de către o persoană care a simulat prin orice mijloc o calitate oficială sau a întrebuințat vreun ordin falsificat al autorității publice;

Cum se poate vedea si in filmulet atasat ca sa intelegeti ce sa intamplat, copilul meu a fost deposedat de telefonul cumparat cu scopul sa-l stiu aparat cumva pe copil de abuzurile de care stiam si imi spunea tot des ca le sufera. Doresc sa fiu chemat la declaratie sa declar tot ce stiu despre aceasta speta foarte grava de sechestrare si sclavie. Si cand avea un 1an fix in seara de Craciun tot bunica a venit cu nervi sa ia copilul cu scandal pe scara la mine ca e copilul ei, iar la luat cu forta asa de antebrat cum se vede si in filmare. Ea spune ca proprietatea ei ca copilul va si un sprijin pentru ea la batranete, au obtinut beneficii suplimentare de la statul roman facadu-i copilului meu certificate false de handicap. E doar o sursa de venit pentru ei si o arma. Cum se poate sa-l tina pe Alex sechestrat !? Alex e un suflet liber, voi cu totii i-ati rupt aripile. Interesul minorului trebuie sa primeze, Alex vrea sa scape de acolo stiti ce serios mi-a zis cand am scapat sa mergem pe Vf Omu toamna tarziu …. a zis Tata, mama ne bate si ne pedepseste, stiu eu ce inseamna aia si tonul ala al lui!!

Imi zice de cand e mic, si am rugat-o, amenintato pe ea si toata familia pentru asta, dar am crezut ca se schimba maicasa de aia nu i-am depus plangere penala pana anul trecut in 26 nov, mare greseala. Ca asa am injurato si am amenintato la greu ca ma dispera cand tot imi spunea Alex de fiecare data cand ne vedeam ca e batut de mama, bunica si sora mamei Oana Tamasa. Alex imi pare rau puiule, si am vazut odata cum te-a batut, atunci trebuia executata! Dar stiam de pilele ei prin Iotcu si stiam ce sanse am, va stiu eu ce mafioti sunteti.

MAI OAMENI! Voi nici nu va dati seama ce tare is, ce puternic sunt, prin ce am trecut, prin focurile iadului !!! Sa vedem cum treceti voi, ca la toti ne vine randul.

Nu aveti cu ce sa-mi mai faceti rau, nici cu cele mai grele temnite. Sa-mi stiu copilul chinuit si captiv cu complicitatea autoritatilor din Arad, e mai grea ca orice temnita.

Si a-ti vrut anul trecut sa ma provocati si a-ti reusit, si tot voi sa ma calmati cu beci 8 zile la psihiatrie incepand cu 4 dec parca …. la beci acolo unde Delia Podea uita de pacienti si mureau, unde se faceau experimente pe oameni. Si nu vorbesc in necunostinta de cauza, voi nu stiti cu cine stati de vorba, defapt nici nu stati, ca nu aveti om. Eu sunt cel mai vertical om pe care-l cunoasteti, asa ca sa stiti. Adica pot sa tin capul ridicat in orice circumstanta, in fata oricui. Stiu cine sunt, degeaba voi nu vreti sa stiti de mine. Eu o sa tot vreau sa stiu de voi.

M-ati tinut 8 zile la beciul ala greu de la psihiatrie Arad, intr-un frig, descult, sedat, suparat si speriat ca nu stiam ce se intampla cu Alex, avand si indicii de la Alexa Mihai de pedofilie in casa aia unde sunt inca doi minori. M-ai tinut lovit, cusut in cap, vai de mine in frigul ala fara mancare apa, wc 8 zile. Voi va dati seama ce fapta abominabila a-ti facut in loc sa ma ridicati sa ma intrebati ceva mai ales cand am spus de copil (nu un militian a venit la mine sa ma loveasca spunand ca ammm venit si la politie sa depunde plangerre cu copilul, si da tot tu ai fost si ai zis ca nu e nevoie sa mergi tu acolo sa rezolvi, unu blond cu semn in frunte era, un blatist sigur), dupa ce tot voi a-ti venit peste mine sa-mi rupeti usa cu forte de anti tero, zici ca eu sunt ceva pericol!!!!!! Pai provocat cine nu e !!??

Copilul meu e sechestrat si pregatit sa fie sclav din 26 nov 2019. Dupa mult timp cand l-am vazut si l-am intrebat ce vrea sa faca cand creste mare a zis – servitorul lu mama.

Inainte ma suna aproape zilnic sa vina cu mine sa vina la mine sa ne jucam. Faceti va rog urgent dreptate! Bunica si mama trebuie decazute din drepturi urgent, am multe sa va spun de ele. Urmariti interesul minorului nu altceva. Lasati-l sa vina la tata lui, aici o sa fie linistit si o sa ajut la recuparea lui cu nenumarate iesiri in natura. Multumesc frumos. Atasez filmari care arata ce sa intamplat. Mai are rost sa zic ca dupa ce a castigat PNL in seara aia bunica mi-a zis ca daca nu-i dau ei 100 euro pe luna imi face perimetru in jurul blocului. Ea fiind prietena cu Iotcu Rodica si stricandu-mi mie si fiului meu viata cu relatiile ei toxice de peste tot din orasul asta mizerabil. Numa certificate medicale false a obtinut, sentinte aberante fara sa mi se dea sansa sa ma apar, daca va arat foile de la tribunalul arat si cu consemnarile lor va apuca rasul daca cunoasteti adevarul, nici nu le puteti citii. Mizerie de oras!

Vezi si alte plangeri : https://www.aventuripebicicleta.ro/eliberati-lpealexdinsclavie/

Vezi tot clipul din tura noastra pe Varful Omu, e pe cuvinte!

https://www.facebook.com/311627195615615/videos/336086554278613