Ingenioase

Lucruri ingenioase care ne arata cat de înapoiați suntem și cat de primitivi, hoti, inapoiati, nestiutori, prost informati SUNTEM !

 

 

Pentru hrana din abundenta va recomand solarul chinezesc săpat cu sapa ruseasca pentru orice pământ din aceasta lume care poate fi îngrășat oricând cu macerat de diferite plante sau gainaturi, gunoi de grajd.

 

 

http://www.farmacianaturii.ro/sfaturi/fitoterapie/urzica-poate-fi-folosita-ca-ingrasamant-dar-si-ca-insecticid/

 

Permacultura, spre rușinea mea nu mai țin minte cum îl cheamă pe acel domn de la care am auzit de el dar voi cauta și completa ulterior.

Un super sistem dezvoltat de un austriac prin care reușea sa cultive grâu parca și la 2000m, pe lângă niște iazuri de mari dimensiuni care se auto susțineau și reglau.

E de apreciat adevărul și oamenii simplii care pot fi fericiți cu foarte puțin, chiar dacă defapt ei nu au mai nimic.

Uitati-va la clipul cu Lindsay Stirling, cu acei copiii de undeva din Africa care au o bucurie imensa de a invartiti un cauciuc uzat, dar sub cerul liber!! Ma inunda lacrimile! Simplitatea accea!!! Dragi de ei! Ei ce vina au? Sufletul lor pur și neinițiat ce vina are?

Popoarele care își țin femeile curate sunt de apreciat la maxim, pentru o frumoasa și pura continuitate a speciei umane.

 

De ce ? De asta,

Din nou despre TELEGONIE si IMPORTANTA VIRGINITATII

Armele de distrugere în masa ar trebuii și sa existe și sa nu existe depinde cine și în ce scop le gestionează.

Pace în lume și dragoste intre popoare cred ca-și dorește oricine. Ma omoară gândul sa știu oameni triști,  cum Doamne Dumnezeule multi cred ca mai sunt. Și pentru ce?

 

Si inca odata un salut pentru hartuitorii si denigratorii mei

Mtb trips by Aventuri pe bicicleta logo
Mtb trips by Aventuri pe bicicleta logo, free Logo copied and modified from Internet somethig with GO green, and “Aventuri pe bicicleta” writen with ELIS font.