Sustinatorii proiectului “Aventuri pe bicicletă”

Sustinatorii proiectului “Aventuri pe bicicletă”

Aici vor fi specificati cei care sustin in oarecare fel proiectul “Aventuri pe bicicletă”

Inca de la inceput, www.clouds.ro ne gazduieste pe acest spatiu virtual. Daca aveti nevoie de webhosting ei fac o treaba excelenta ! Comunitatea biciclistilor multumeste Clouds .ro

Power Up Computers care sustine munca de editare a clipurilor “Aventuri pe bicicleta”. Detalii aici.

PowerUp Computers
PowerUp Computers

Multumim pentru sustinerea acordata :

ProManiac care a sustinut “Aventuri pe bicicleta”.

Ițcuș Adrian, care ajutat de “Frățică” a realizat urechea pentru schimbatorul primei biciclete cu ajutorul careia s-au filmat “Aventuri pe bicicleta”. Totul cu masinile lui Domnul Ladislav, Najlepsi Electric.

Deasemenea a confectionat suporti rezistenti din aluminiu pentru camerele gopro, adaptor trepied – go pro. Deasemenea, cu ajutorul unui strungar meserias, Nenea Gheza, mi-a confectionat chei specializate pentru service.

Ghiță Mârza, care a raspuns promt oricarei solicitari legate de service si nu numai(cand nu avea clienti), in ultima vreme are preturi nesimtite(sau numai pentru mine!?).

si altii …

Sa fiti sanatosi si cat de puternici puteti dragi biciclisti. Sa stiti ca mi-am dorit foarte mult ca sa iesiti cat mai multi la miscare si pedalat prin muntii si vaile Romaniei, sa va simti liberi, sa simtiti tot ce am simtit si simtim si noi ! Ciclismul montan e o activitate deosebita, va doresc drumetii frumoase si tot binele din lume la voi cei ce cititi aici sa se adune.

Urma coborarea .. intre Stana de Vale si Glavoi
Urma coborarea pe Carligatele .. intre Stana de Vale si Glavoi in 2012

Daca aveti orice reclamatie legata de serviciile oferite de sustinatorii “Aventuri pe bicicleta”, le asteptam pe adresa de e-mail, va garantez confidentialitatea : sesizari@aventuripebicicleta.ro