Filmari la Concursuri de ciclism montan din Romania

Filmari la Concursuri de ciclism montan din Romania

Din pacate nimeni nu m-a contact pentru realizarea de filmari, nici montaje video. Vroiam sa pot face ceva bani sa pot lucra mai mult si mai eficient, a fost greu asa, si daca a-ti avea voi bani de cheltuiala pentru 2 luni, cati am avut eu in 7 ani, a-ti murii de foame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai si amar de viata mea !!!!!!!!!!!!! Nu a vrut nimeni sa vin sa-i filmez concursul de ciclism montan. O fac gratis pentru cei care organizeaza concururile fara taxa !! Am facut-o gratis si pentru cei care au pus taxa, am facut-o din placere maxima !!! Dar niste bani pentru un filmulet de la un concurs cu taxa de inscriere 100 ron nu stricau, 100 euro ar fi fost pretul + cheltuieli de cazare, masa si transport. Nu m-a contactat nimeni, probabil a-ti filmat voi concursurile.

Distractia e tot ce conteaza. Daca vreti locul intai la un concurs, la antrenamente serioase cu voi si musai trebuie sa aveti biciclete usoare !

Ce face un concurs de ciclism montan reusit, practic de neuitat ?

Cu atat mai fain e la un concurs cu cat e mai bine marcat si curatat ca sa-ti poti pastra cursivitatea. Virajele sunt mai usor de vazut din timp daca se marcheaza exteriorul cu banda continua ! Coborarile periculoase se marcheaza cu trei sageti in jos, pietrele si alte obstacole pe aceste coborari, si nu numai, se marcheaza cu vopsea de o culoare “tipatoare”.  E nevoie si de personal care sa stea in locurile mai sensibile, locuri mai periculoase sau unde se crede ca e nevoie de o semnalizare suplimentara si din timp a schimbarii de directie. Sa fie apa si dulce suficient pentru toti participantii in toate punctele de alimentare de pe traseu si finish. Ulei pentru lant, pompa si petice, deasemenea ar fi utile la fiecare PA.  ! Ne-ar bucura o filmare cu recunoasterea traseului publicata cat mai din timp, un film complet cu traseul ar fi ideal. O harta cu profilul traseului ar fi deasemenea mai utila daca e publicata timpuriu.

Organizati un concurs de ciclism montan in Romania ? Noi va putem filma concursul.

Casoaia Bike Race 2013

 

Filmari Liman Bike Race din 2013 si 2014