Filmari Aventuri pe bicicleta realizate in 2014

Filmari Aventuri pe bicicleta realizate in 2014

Videoclipurile sunt prezentate in ordinea realizarii, nu filmarii. Din mai 2014 am avut probleme tehnice cu calculatorul care v-a adus “Aventuri pe bicicleta” pe micile ecrane. (Intel e8400, gigabyte GA-G33-DS3R, 4gb, video onboard, Pinnacle Studio 15).  Acuma merge, dar la limita, slot PCI-E ars, video on board … greu pentru o editare video de baza. A mers destul de bine doua luni cat timp am avut o placa video Geforce GT610. A traznit si s-a dus !

 

Mai sunt de realizat 3 filme din 2014 :

Traseul Siria – Cetate – Feredeu – Covasant iulie 2014  (Traseu fain cu tot felul de situatii)

Pe taramul motilor – Excursie pe Muntele Gaina cu cortul in septembrie (urcam la propriu cu casa si provizii pret de 27 km grei pana pe Muntele Gaina(1460m) unde ne  astepta o vreme buna, dar incepe o vreme capricioasa, 2 zile de stat in cort, afara urgie cu ploaie si vant, lupii care misuna prin apropiere fugaring cerbii, coborare pe ud cu semi-slikuri, faze la limita limitei)

Avalanche on the rocks Brasov 2014 (Cel mai “respectat” concurs de enduro mountain biking din Romania, un traseu diversificat care pleaca din creasta Postavaru si pret de aproape 13km coborari presarate cu urcari solicitante, anduranta la maxim, inscris la fata locului, bicicleta pe penultimul loc, presiune mare cu 150 de free-rideri la start, m-am bucurat ca am ajuns intreg si cu ceva experienta acumulata, la anul repetam ca-i tare fain!)

 

Pe masura ce voi avea starea de spirit si timpul voi realiza aceste montaje. Intre timp pe voi va asteapta muntele, LA DRUM !  Nu stati la calculator, muntele e aproape !!!