Aventuri pe bicicleta – Cu Alex la Glavoi

Aventuri pe bicicleta – Cu Alex la Glavoi

“Treziţi-vă din somn, români!

În Ţară s-a lăsat tăcerea

Părând că-i linişte de-acum

Doar hoţii-şi strigă-n cor plăcerea

Că-n urma lor lăsat-au scrum

Cei ce-au ucis, rânjesc a bine

Căci socoteală n-au de dat

Să-i pedepsească n-are cine

Că-s încă mulţi tâlhari în Stat………..”

continuarea poeziei : https://www.facebook.com/photo/?fbid=3677055232371288&set=a.131960546880792

Sandu Cătinean din Bonţida„Cel care vine din brazi”

Romanie cum te hului…Preferintele muzicale nu se discuta. Fiul meu este rasist din cauza bunicii care este o rasista. URASC acest lucru. Alex puiule, tu sa fii ca tata.

O excursie impreuna cu fiul meu Alex in care efectiv a scapat sa vina! E tinut sechestrat din 26 noiembrie 2019 de o bunica si mama denaturata. Nu e lasat in excursii cu tatal lui pe motiv, copilul mi-a zis “moare mama de nervi daca ne vede impreuna”.Povestea e lunga, dar e scurta. Un copil e privat de tatal lui, asta in timp ce e sechestrat, batut, amenintat cu moartea si indoctrinat cum a zis si el cand l-am intrebat ce vrea sa se faca cand o sa fie mare, dupa luni de zile in care ne-a fost permis sa ne vedem…. a zis “servitorul lu mama”

OARBA DUPA VOI!

Denunt public pe:

-bunicul Balica Ionut

– bunica Balica Felicia

– mama Balica Gabriela

– prietena de familia Iotcu Rodica

– educatoarele lui Alex de la gradinita! am filmarile dragelor! Sa am si net nelimitat ca blatul vostru e in full hd, 1080p.

iar toti de mai jos nu au tinut cont de plangerile mele grave inregistrate la parchetul Arad in 27 respectiv 28 nov 2019, m-au executat la ordin.aici pot fi citite plangerile : https://www.aventuripebicicleta.ro/eliberati…/

Unde e telefonul mai ordinarilor !?incepand cu politist : Crisan Cosmin, agent sef ! :

– presedinte Guttmann Cristian – procuror Petrisor Vlad- presedinte Mirela Achimescu- Judecator Nicoleta Cozma- grefier Viviana Lukacs- avocat Ponta Slavoica- procuror Mihai AdrianToate astea in Arad, cocina Romaniei unde planeaza acuzatii de pedofilie, am si dovezi in acest sens. Bolnavi mintali ce sunteti, la tratament!! OARBA!!Arad, locul unde au loc experimente pe oameni care cica au probleme mentale, dar va povestesc eu mai multe ca domnisoara care apare la inceput a fost implicata in cazul Podea, bine ca au expus-o! Bravo!

Detalii incredibile din dosarul Deliei Podea, acuzată că făcea experimente pe pacienți: „Nu s-a uitat nici dracu’ la el şi-a murit în beci” (Stenograme)

da … si achitarea ei:

Achitări pe bandă rulantă în dosarul medicului psihiatru Delia Podea

O sa va povestesc mai multe de domnisoara doctor psihiatru si experientele ei cu sistemul pudred, in clipurile ce vor urma. Bravo mai ! Chiar daca cu inconstienta facutai! Ce, sa vad cum ma opriti!Jos MAFIA DIN ARAD!P.S. Astia se cred o rasa superioara, securistii zic, dezbinatori si turnatori de meserie. Sa le aratam cine e puterea! NOI! POPORUL! Hai baietii sa vedem cine e valoarea!!!Eliberati-l pe Alex din sclavie : http://www.aventuripebicicleta.ro/eliberati…/