Ajuta !

Ajuta proiectul, DONEAZA

Pentru cei care dispun de bani si “nu stiu ce sa faca cu ei” pot ajuta ca proiectul “Aventuri pe bicicleta” sau orice alte proiecte la care ma gandesc sa continue, fa o donatie, in contul meu, pe  sau mie, personal. Orice suma care poate insemna o camera performanta, un gimbal profesional, sau alte accesorii necesare filmarilor, e binevenita. Efortul de a filma pe traseu e mare, pe langa efortul parcugerii traseului ! Go Pro nu mai am din 2016, februarie, gimbal niciodata. Vezi aici cum se filmeaza cu un gimbal sau aici pentru o vedere in alta perspectiva.

Donatiile chiar conteaza si sunt vitale pentru asemenea proiect, pentru ca si eu am 24 de ore intr-o zi, din care 16-18 le-am lucrat de multe ori pentru acest proiect, in conditii nu tocmai placute, plus nervii si stresul care nu se pot cumpara cu hartii. 2 saptamani am stat ca sa fac montajul cu Bucegi, ca sa-l pot exporta, a fost efectiv o batalie cu nervii mei, cum au fost cu multe alte filmulete. Filmulete care imi place sa cred ca au mobilizat multi oameni sa mearga sa pedaleze, sa-si schimbe viata si in acelasi timp sa ajute la schimbarea in bine a acestei tari. A cere ajutorul nu e rusinos, a fura e rusinos. Asa ca donati daca puteti, pana acum tot ce am facut am facut cu maruntisuri primite de la ai mei, si ce am mai facut eu rost prin imprumuturi. Proiectul trebuie sa continuie, padurile si raurile sa ramana unde sunt, oamenii de la munte sa prospere nu sa fie asupriti si “mulsi” din toate partile. Eu imi pun integritatea corporala in joc, daca ma angajez mi-ar fi imposibil sa mai continui.

Muncesc eu in fabrici sau la stat pentru hartii, continuati VOI proiectul ? Filmarea tuturor muntilor si traditiilor vechi in UHD si stabilizat !?! Sa o faca cineva, dar dupa bicicleta ca nu polueaza iar coborarile sa fie spectaculoase. Munca asta nu-i usoara, e solicitanta si fizic si psihic !!! Iar de pericol nu mai vorbim, foarte usor se poate ajunge in scaun cu rotile. Sa ne ajute Dumnezeu. Sa-mi dea si mie putere sa fac montajele restante, si sa le fac bine, ca asa oricand ma pot apuca de ele, dar trebuie sa iasa bine, pentru asta trebuie sa fiu bine, sa vad putina sustinere, sustinere pe care nici macar din partea parintilor nu o am. Eu stiu ca asta trebuie sa fac, “Padurile, sunt aurul verde, al tuturora” si oamenii aia necajiti de moarte de la munte, parca subjugati as putea spune dupa fetele lor ! E INADMISIBIL. Stiu cum pot face asta, resursele materiale imi lipsesc cu desavarsire.

Deci care aveti posibilitati, ajuta-ti proiectul DONAND nist hârtii !!!

Sumele donate si cei care le-au donat, vor fi trecuti pe site. Daca nu se doreste, vor ramane anonimi.

Aici sunt conturile deschise pentru ajutorul proiectului “Aventuri pe bicicleta” si vor urma si altele bio/eco/friendly daca sunt fonduri.

Prin Raiffeisen Bank in RON in contul : RO27RZBR0000060019491475 

Prin BCR IBAN : RO61RNCB0639075696290001 , SWIFT/BIC: RNCBROBU

Prin BRD IBAN : RO44BRDE020SV76249890200 , SWIFT : BRDEROBU

Titular cont, cel care a facut de la zero acest proiect si pana in aceasta secunda, Barbura Bogdan.

Sau doneaza cu Pay Pal

 

Opriti defrisarile in orice mod posibil !