Eliberati-lPeAlexDinSclavie2

updatat: 21:33

In curand voi structura informatiile prezentate momentan ca si schita, consemnari. Pana atunci cititi plangerile inregistrate la parchet cu mare greu, plangeri grave si altele de anul trecut tratate deloc.

#Eliberati-lPeAlexDinSclavie

Alex pentru bunica si mama lui sunt o sursa de venit si o arma, saracul copil. De mic nu il lasa sa-si vada sa-si cunoasca tatal. Stiti cum e chinuit si indoctrinat cu batai si cu frica acel copil si inca 2 frati vitregi!? Bata-va Dumnezeu de autoritati din Arad, sau de corupti care vi-s acolo. Am depus plangere inca de anul trecut din 27 si 28 nov 2019 la Parchetul Arad. Tot pe mine a-ti sarit cand vezi Doamne Balica a venit la voi cu dovezi false. Tot pe mine m-ati mazilit in presa si pe unde a-ti putut, cu comentarii care mai de care cand mi-am permis sa protestez cum am stiut eu(hristi 44lex jet, ejti prost?). Am toate fazele de anul trecut, cu toti politistii de carton cu care am vorbit la telefon. Toate plangerile de la 112 filmate, aproape toate. Etc etc etc.

Va intreb pe bune, voi sunteti chiar NEBUNI ? Sau va bazati pe dezbina si condu?

Ramaneti fara pensii cum am stabilit domnilor care a-ti facut abuz de la inceput. Cine crede ca scapa e, futile, cum ar zice neamtu’ inginer la VW.

Plangerea de mai jos a fost inregistrata la parchetul arad

Plangerea de mai jos a fos trimisa parchetului Arad si asteapta de doua zile inregistrarea, IAUZI! Nu e urgent, nu e grav !?!

Cu Alex in drum spre Varful Omu, August2020

Mama lui Alex, Balica Gabriela o psihopata. Cititi plangerea, si aia nu e tot!

Bunica lui Alex, Balica Felicia, o terorista!!!!!! Cititi plangerea, si aia nu e tot!

Alex e mare si intelege, o sa inteleaga si o sa fie foarte bucuros sa vina la casa lui de unde nu il scoate nimeni afara, unde nu il face nimeni prost, cretin, handicapat etc. Unde nu injura nimeni, fara prieteni cu influente nefaste. Pe verificate cand vreti. Iubesc acest copil si inca de cand am aflat de venirea lui pe lume (fiind indragostit de alta femeie), nu m-am gandit o sutime de secunda sa ii spun sa avorteze. In schimb bunicii din partea mamei …. dezastru! Alex deja nu mai stie pe ce lume se afla, la el in casa ii “fenomenul pitesti” din cauza voastra cu justitia voastra stramba.Stiti cat de serios imi zice ca vrea sa scape de te ingrozeste da ii este frica ca daca aude mama lui ii terorizeaza si indoctrineaza cu bataia si pedepse cu minciuni. O bestie de mama decazuta urgent din drepturi, da URGENT! Copilul sa mi-l aduceti la usa, sa simta si el puterea buna a politiei, adevarat, cum ar trebuii sa fie. Ca daca aude de politie ca stie ca din cauza voastra el nu si-a mai vazut tatal….nu vreti sa stiti cum face. BESTIILOR!!!

Numarul meu de telefon este : 0720074747

Email : mtbtrips@yahoo.com

Astept sa-l aduceti(ofer si recompensa pana la majoratul lui) pe Alex la usa cu haine pentru cateva zile(si cu telefonul furat de la el-maine incarc cartela aia), dupa ne descurcam. Are aici jucarii frumoase care il asteapta, biciclete frumoase. O sa-i ia tata hainute noi si lui, pantofiori noi, sa rezolvam problema cu plafusul etc etc etc etc. ANIMALELOR, numa la stomac va ganditi!! Ce cazuri tratati voi cu prioritate mai !?! Normal, daca sunteti oameni normali la cap, Balica Gabriela nu mai are voie sa-l vada pe Alex decat maxim in cazul in care e sub stricta mea supraveghere si corectie. PUNCT!

DCIM\100GOPRO\GOPR3860.JPG
DCIM\100GOPRO\GOPR4498.JPG

P.S. No stai sreiber ca scriu si despre tine capitolul cu abuzul politiei in cazul tau cand m-ai lovit cu masina baut, ca vad ca in continuare tot ma sicanezi, vaselina pe parbriz, tu o cauti rau ba baiatule, atata ai pozat tu victima, cand tu esti agitatorul.

P.S.2 multumesc prietenilor care inventeaza tot felul de povesti din trecutul meu si le spun ca pe adevarate 100%. ce sa faca si ei altceva pentru ei, nu de invidie sa ma sape !?