Eminescu va saluta

Eminescu sigur v-ar saluta si v-ar intreba: tot ca pe vremea lui actionati ca sa eliminati pe cei care nu va convin, mai ales politicului ticalos ?

Vreau sa aud raspunsul si de la voi, eu il stiu prea bine. Eu si inca vreo 20.000 de doctori psihiatri. Va stim prea bine cu ce va ocupati. Stim prea bine ca cei cu adevarate probleme mentale nu sunt niciodata internati.

De exemplu cei care permit de atatia ani de zile sa se depopuleze Romania, sa se distruga areale naturale lasate din mosi-stramosi.

Am auzit ca si la Arad l-au injectat cu mercur, spitalul de la Arad, de psihiatrie, e unul de pe vremea marelui jurnalist si poet roman, Mihai Eminescu.

Bravo natiune! Bravo celor care in continuare isi tradeaza semenii, patria si stramosii. Sunteti oameni de isprava! Cred ca rad strainii si cu, curul de noi.

Vai de noi, romani, natie de curve si hoti, atentatori la siguranta nationala din tata in fiu, aia sunteti. Veni-va vremea cand veti plati pentru atatea atrocitati comise.

Va salut cu respecte.

Bogdan Barbura

Creator & Rider at “Aventuri pe bicicleta”

mail : mtbtrips@yahoo.com

tel : 0720074747

web : www.aventuripebicicleta.ro

mtbtrips.aventuripebicicleta.ro

cyclingphi.aventuripebicicleta.ro

audioinside.aventuripebicicleta.ro

www.ghidserviceauto.ro (salutari teparilor din industrie, si zecilor de “Case media” care nu au vrut sa fie parteneri media, desii au primit mail de intentie, probabil nu le place proiectul :)) Si presa asta, Case media sau Case de toleranta.

youtube : www.youtube.com/c/aventuripebicicleta

facebook : www.facebook.com/aventuripebicicleta.ro

si un film https://www.facebook.com/Aventuripebicicleta.ro/videos/351251282195843

Si :

https://www.facebook.com/DalaiLama/videos/201851734761803