Aventuri pe bicicleta : Piticotul pe deal

Aventuri pe bicicleta : Piticotul pe deal v1.1

Alex era nerabdator, i-am spus de cu seara ca trebuie sa ne culcam devreme sa prindem trenul. Nici nu s-a trezit bine si de nerabdare a fost drepti prin casa, zici ca era treaz de cateva ore. Abia astepta piticotul sa mearga pe deal, pe deal cu bicicleta. Avem accea bicicleta tandem din iarna, Intr-o dimineata devreme, cand crapau pietrele de frig, am gasit-o la un domn din Lipova in piata la Pancota.

Aventura a inceput de dimineata cu trenul de opt treizeci si cinci din Arad pana in Ghioroc. Aici am urmat traseul care urca din centrul comunei spre Varful Capra, cu bifurcatie spre Paulis(traseu de creasta marcat cu triunghi albastru). Alex a mai fost pe deal dar nu asa urcare lunga. Pe deal de cand nu avea doi ani impliniti, a invatat sa se tine bine de ghidon! Ii place foarte mult cu bicicleta, o ia peste tot cu el daca poate.

Sanatate tuturor piticotilor biciclisti!

Salutari parintilor si spor la pedalat impreuna!

Mai jos aveti filmuletul turei, e versiune 1.1. Prima versiune a fost scoasa si reeditata pentru ca a deranjat pe domnului politist TF ARAD, agent sef Mursa Mihai, .

Prima versiune a filmuletului o gasiti pe internet daca cautati, avea 10.000 vizionari pe FB inainte sa fie scoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.