Aventuri pe bicicleta : Recunoasterea traseului de 40km – Casoaia Bike Race

Aventuri pe bicicleta : Recunoasterea traseului de 40km – Casoaia Bike Race

Am plecat in recunoasterea traseului de 40 km din cadrul competitiei “Casoaia Bike Race” organizata in Casoaia de Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport. Este un eveniment dedicat promovarii ciclismului montan avand urmatoarele probe:

• Cursa de 40 KM (pentru persoane de peste 18 ani), vezi aici harta traseului Casoaia Bike Race
• Cursa de 12 KM (pentru persoane de peste 14 ani);
• Cursa de 1 km, necompetiţională, fără limită de vârstă (persoanele sub 14 ani vor fi însoţite de părinţi).
Cursa de 40 de km presupune un efort susţinut şi este destinată celor cu cunoştinţe tehnice privind abordarea unui traseu de lungă durată, totodată fiind capabili să urce şi să coboare în siguranţă o pantă înclinată în condiţii dificile. Cursa de 12 km este destinată celor care vor sa experimenteze ciclismul montan şi are un grad de dificultate redus având pante cu înclinaţii moderate astfel încât parcurgerea traseului să fie un demers care să atragă spre acest sport cât mai mulţi pasionaţi de activităţile in aer liber. Cursa de 1 km este destinată copiilor în mod special fiind concepută pentru a oferi celor mici posibilitatea de a folosi bicicleta în natură, într-un mediu organizat, astfel încât acest demers să-i atragă spre practicarea acestui sport pe viitor.
Evenimentul, coordonat de către Adrian Glogoveţan de la Experienţa Multisport, este programat pentru 10 august 2013 iar înscrierile se pot face până în 8 august 2013 pe site-ul www.experientamultisport.ro.
Citeste mai mult / Sursa articol: adev.ro/mqsppj
Se anunta un concurs pe cinste, pe un traseu de creasta cu umbra si multa adrenalina pe coborari abrupte.
Apa destula sa aveti, va asteapta destule urcari urmate de coborari iar dupa Varful Livorscu aveti catarare mai lunga pana pe Varful Highis. Am auzit ca coborarea de pe Highis este destul de dificila, ATENȚIE LA NEATENȚIE !
“Aventuri pe bicicleta” va asteapta pe traseu.
Vizionare placuta si lant uns !!

Harta traseu Casoaia Bike Race
Harta traseu Casoaia Bike Race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.