Aventuri pe bicicleta – Tura MARE – Traseul: Camping Darste – Canionul si Cascada Sapte Scari

Aventuri pe bicicleta – Tura MARE – Traseul: Camping Darste – Canionul si Cascada Sapte Scari

Ajungem in Brasov pe la 3 noaptea, si din oboseala majora care o aveam in noi, ne-am instalat cortu in mijlocul orasului undeva in incinta …. , fara motive de disrespect fata de institutia respectiva dar pur si simplu acolo era singurul loc de care am dat la ora aia in care puteai sa ascunzi noaptea un cort, si am luat un somn adanc pana ne-a ginit paznicu si nu ii venea sa creada ca vede un cort ascuns dupa tufe in mijlocu orasului:))

Cum nu prea stiam Brasovul, la 7 dimineata, ne-am plimbat prin oras sa dam de un shop specializat.  Si am dat de PROBIKE cu o gramada de echipament si voie buna si oameni faini. Tzac pac roata schimbata, ne-am pornit iar la drum. Am campat in Darste Camping, si am pornit in directia Predeal, catre Canionul ‚Sapte Scari’, un traseu exceleeent dar dificil, foarte tehnic cu radacini peste tot, poduri din barne si trunchiuri, am dat si de un izvor care din mijlocul drumului rasarea, si evident ca ne-am umplut traistele cu apa de izvor, cat sa avem si la camping. Si ajungem la baza canionului si cascadei, unde dam de un MUNTE DE GUNOI!!! FOARTE RESPECTABIL DIN PARTEA UNORA DIN NOI!..SAU TREBUIA SA SPUN MULTORA?!

Si incepem a urca pe super instalatia de scari cu rugina care deja manca din maduva barilor, (si platforme fara prea multe scanduri, deci….GRIJA LA MOMENT MAXIM!) dar suntem prea obisnuiti cu scenarii de genul asta ca sa mai bagam de seama, si ii dam ’electroputere’ inspre sus:)   Exceleeeeeeeent traseu si si un loc foarte incarcat energetic. Apa face minuni, va spun!!!  Merita vizitat cu proxima ocazie!

Canionul Sapte Scari
Canionul Sapte Scari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.