Eliberati-lPeAlexDinSclavie

updatat: 07:04 am gmt+2, 15/93/2021

Plangeri din 2019 inregistrate cu numar la parchetul Arad, schite dar bune.

In curand voi structura informatiile prezentate momentan ca si schita, consemnari. Pana atunci cititi plangerile inregistrate la parchet cu mare greu, plangeri grave si altele de anul trecut tratate deloc.

Citeste aici ultima plangere Balica Gabriela :

https://www.aventuripebicicleta.ro/wp-content/uploads/2021/02/plangere-denunt-balica-gabriela-18-februarie-2021-1.pdf

Vezi aici convorbiri 112 si politie.

#Eliberati-lPeAlexDinSclavie

Stai ca pun poza si cu ala de la Gara care m-a intrebat cand am fost cu copilul pe acolo daca nu vand locomotiva radea si se uita la copil. Ma stie fraierul ca se ascunde cand ma vede prin zona(tot in zona garii este), ca stie ca l-am amenintat ca-i scot dintii si il rup in doua cand mi-a zis grozavia.

Vezi aici “Cine nu stie ca in Arad exista o posibila retea de pedofilie : https://youtu.be/Iy57pAdIXxg (a fost sters, hopa deranjeaza, vezi mai jos acelasi clip) https://ok.ru/video/2346049342150

Alex pentru bunica si mama lui sunt o sursa de venit si o arma, saracul copil. De mic nu il lasa sa-si vada sa-si cunoasca tatal. Stiti cum e chinuit si indoctrinat cu batai si cu frica acel copil si inca 2 frati vitregi!? Bata-va Dumnezeu de autoritati din Arad, sau de corupti care vi-s acolo. Am depus plangere inca de anul trecut din 27 si 28 nov 2019 la Parchetul Arad. Tot pe mine a-ti sarit cand vezi Doamne Balica a venit la voi cu dovezi false. Tot pe mine m-ati mazilit in presa si pe unde a-ti putut, cu comentarii care mai de care cand mi-am permis sa protestez cum am stiut eu(hristi 44lex jet, ejti prost?). Am toate fazele de anul trecut, cu toti politistii de carton cu care am vorbit la telefon. Toate plangerile de la 112 filmate, aproape toate. Etc etc etc.

Va intreb pe bune, voi sunteti chiar NEBUNI ? Sau va bazati pe dezbina si condu?

Ramaneti fara pensii cum am stabilit domnilor care a-ti facut abuz de la inceput. Cine crede ca scapa e, futile, cum ar zice neamtu’ inginer la VW.

Plangerea de mai jos a fost inregistrata la parchetul arad

Plangerea de mai jos a fos trimisa parchetului Arad inregistrata dupa 4 zile, cand trebuie sa fie demult copilul adus sub protectia legii la tatal sau.

Cu Alex in drum spre Varful Omu, August2020

Mama lui Alex, Balica Gabriela o psihopata. Cititi plangerea, si aia nu e tot!

Bunica lui Alex, Balica Felicia, o terorista!!!!!! Cititi plangerea, si aia nu e tot!

Ea este Oana Tamas pe numele ei de fata Balica, e fiica monstrului de mai sus. Sub tutela politica isi permit sa-mi abuzeze fiul si sa minta in instanta. Eu nu am voie sa spun nimic. Mai Oana Alex imi spunea ca si il bati. Asta e adevarul. Esti o taratura ca daca imi spunea copilul in mod repetat inseamna ca l-ai chinuit! Mizerio!!!

“Pe numele ei Oana Tamas fosta Balica si ea mi-a abuzat fiul pe Alex si se ascunde in spatele blaturilor prietenei de familie Iotcu Rodica. De ce mi-ai batut fiul taratura !?”

Alex e mare si intelege, o sa inteleaga si o sa fie foarte bucuros sa vina la casa lui de unde nu il scoate nimeni afara, unde nu il face nimeni prost, cretin, handicapat etc. Unde nu injura nimeni, fara prieteni cu influente nefaste. Pe verificate cand vreti. Iubesc acest copil si inca de cand am aflat de venirea lui pe lume (fiind indragostit de alta femeie), nu m-am gandit o sutime de secunda sa ii spun sa avorteze. In schimb bunicii din partea mamei …. dezastru! Alex deja nu mai stie pe ce lume se afla, la el in casa ii “fenomenul pitesti” din cauza voastra cu justitia voastra stramba.Stiti cat de serios imi zice ca vrea sa scape de te ingrozeste da ii este frica ca daca aude mama lui ii terorizeaza si indoctrineaza cu bataia si pedepse cu minciuni. O bestie de mama decazuta urgent din drepturi, da URGENT! Copilul sa mi-l aduceti la usa, sa simta si el puterea buna a politiei, adevarat, cum ar trebuii sa fie. Ca daca aude de politie ca stie ca din cauza voastra el nu si-a mai vazut tatal….nu vreti sa stiti cum face. BESTIILOR!!!

Numarul meu de telefon este : 0720074747

Email : mtbtrips@yahoo.com

Astept sa-l aduceti(ofer si recompensa pana la majoratul lui) pe Alex la usa cu haine pentru cateva zile(si cu telefonul furat de la el-maine incarc cartela aia), dupa ne descurcam. Are aici jucarii frumoase care il asteapta, biciclete frumoase. O sa-i ia tata hainute noi si lui, pantofiori noi, sa rezolvam problema cu plafusul etc etc etc etc. ANIMALELOR, numa la stomac va ganditi!! Ce cazuri tratati voi cu prioritate mai !?! Normal, daca sunteti oameni normali la cap, Balica Gabriela nu mai are voie sa-l vada pe Alex decat maxim in cazul in care e sub stricta mea supraveghere si corectie. PUNCT!

DCIM\100GOPRO\GOPR3860.JPG
DCIM\100GOPRO\GOPR4498.JPG

P.S. M-am razgandit, merci de idee. las ca esti tu baiat bun.

P.S.2 multumesc prietenilor care inventeaza tot felul de povesti din trecutul meu si le spun ca pe adevarate 100%. ce sa faca si ei altceva pentru ei….nuuu..de ciuda sa ma sape !?

p.S.3 eu zic ca nu se merita daca nu va da macar un 1milion euro, ati vazut ca vin 1300 miloane la Arad daca castiga, e stire 1,3 miliarde. Deci milionu si mai vorbiti:))